Lejemålet

Tag elevatoren fra gården direkte op i jeres nye bolig. Velkommen indenfor i 135 lyse og højloftede kvadratmeter. Den perfekte blanding af smukke rene linjer, lækre detaljer og lyse rum. Her er store vinduer med masser af dagslys, hvide vægge og lofter, lakerede trægulve, indbyggede skabe i både gang og soveværelser. I får et stort køkken-alrum med Quooker og hårde hvidevarer fra Guggenau og plads til både spisebord, sofa og samvær, to soveværelser - eller et soveværelse og et kontor/arbejdsrum – og badeværelse med vaskesøjle. I får også privat kælderrum og egen andel af tagterrasse, hvor I kan nyde de lune sommeraftener i gode venners lag. Vi glæder os til at byde indenfor.

Hent prospekt

Området

Toldbodgade ligger i Frederiksstaden - et af de mest eftertragtede områder i Indre By. Gaden løber fra Nyhavn til Amaliegade og ligger i smørhullet mellem Kastellet, skønne Sankt Annæ Plads og friluftsområdet omkring Ofelia Plads. Her får I havnen lige foran jeres fødder, mens Indre By kun er en kort slentretur væk. Byen byder på metro og busser fra Marmorkirken og Kongens Nytorv, samt et levende butiks- og cafémiljø i kvarteret omkring byens store torv med gader som Store Kongensgade og Bredgade. Området har et væld af prominente virksomheder, små oaser og ikke mindst transportmuligheder.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       18.500 kr.
Aconto energibidrag       1.000 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       19.500 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       222.000 kr.
Aconto energibidrag       12.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       234.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. februar 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070