Lejemålet

En lejlighed som denne bliver sjældent udbudt. For hvor finder du ellers albuerum som i et parcelhus og adgang til uderum – alt dette i slentre-afstand til shopping, caféer, grønt og byliv? En ideel bolig hvis I er et par med flere børn og/eller behov for hjemmekontor og gæsteværelse. Du og din familie får 249 ægte københavnerkvadratmeter, der er nænsomt sat i stand, så bindingsværk, fyldningsdøre og høje paneler står flot i de lyse rum. Boligen er fordelt på to etager og indeholder køkken-alrum og stue i ét med udgang til tagterrasse, mens etagen nedenunder indeholder fire værelser, et walk-in closet, en entre og to nye badeværelser. Kom forbi Valkendorfsgade, mærk atmosfæren på gaden og på de to etager. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen til det særlige, summende Indre By-kvarter - til Københavns svar på SoHo. I området finder du byens mest trendy og hotte forretninger, mærkevarebutikker, kontorer inden for de kreative brancher, cafeer i det lune hjørne og et mylder af mennesker med et veludviklet shopping-gen. I dag suser bilerne forbi i Valkendorfsgade, som forbinder byens to største handelsgade, Strøget og Købmagergade, men allerede i år bliver gaden forvandlet til en skøn, flisebelagt gå-gade.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       35.500 kr.
Aconto energibidrag       2.843 kr.
Aconto vand       600 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       38.943 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       425.999 kr.
Aconto energibidrag       34.113 kr.
Aconto vand       7.199 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       467.311 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070