Lejemålet

Er du på jagt efter det helt rigtige bolig til dig og din familie? Så åbn dørene op til Vester Voldgade 7, og tag elevatoren op til 3. sal. Træd ind i den nye pæne istandsatte bolig på 285 kvm. Boligen har hele 7 værelser, med soveværelser ind mod gården. Perfekt til dig med en stor familie, der søger en central, men samtidig rolig beliggenhed. Der er desuden en altan ud til gården, stort badeværelse med badekar samt et gæstetoilet. Med central beliggenhed og det hele om gadehjørnet, vil du og din familie ikke mangle noget. Så kom forbi, mærk stemningen og se mulighederne for dig og din familie. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 4.778 pr. md. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Engang flugtede Vester Voldgade med Københavns vestvendte vold, der fungerede som beskyttelse af byen. I dag ligger gaden centralt med alt, hvad et københavnerhjerte kan begære. Her finder du Danmarks længste gågade og byens små stræder og pladser, der til sammen byder på stemningsfulde cafeer, restauranter og butikker med det hele på hylderne. Hertil TorvehallerneKBH, Tivoli, Latinerkvarteret - og endnu tættere på den grønne Ørstedspark. Offentlig transport er lige om hjørnet. Rådhuspladsen med bus og metro kræver blot, at du krydser gaden, mens Nørreport St. med busser, metro og tog findes blot en anelse længere væk

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       33.000 kr.
Aconto energibidrag       1.900 kr.
Beboerforeningskontingent       28 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       34.928 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       396.000 kr.
Aconto energibidrag       22.800 kr.
Beboerforeningskontingent       336 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       419.136 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Boliger i hjertet af København

Når huse er noget helt særligt, bliver de fredet. Og dem har Jeudan en del af. Det betyder, at de er født med sjæl. Og det er sjælen, der gør, at man føler sig hjemme, fra man træder ind af døren første gang.

Læs mere om vores boliger i København
Kontakt os på: 7010 6070