Lejemålet

I den mere end 100 år gamle ejendom, også kaldet Glacispalæet, ligger der 210 nyrenoverede kvadratmeter og venter på at blive genoplivet. Træd indenfor, mærk stemningen og forstil dig rummet fyldt op med dine varer og dygtige medarbejdere. Butikslokalet som er aflangt, har vinduer mod både Kristianiagade og Oslo Plads. Her er også mulighed for at leje 39 kvadratmeter kælderrum i direkte tilknytning til butikken. Udover et tekøkken er her også to toiletter, hvoraf det ene er et handikaptoilet. Indgangen til butikken ligger på hjørnet af Oslo Plads 16. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning – i dette lejemål til et fast beløb, kr. 3.947 pr. md.

Hent prospekt

Området

Oslo Plads har igennem de sidste år gennemgået en ansigtsløftning i forbindelse med Metro-byggeriet, der har bragt den op i superligaen hvad angår charmerende byrum. Pladsen byder desuden på alt, hvad du som forretningskvinde eller -mand kan drømme om: Et fem meter bredt fortov med træer og plads til at stille borde og stole op til dine gæster eller til at præsentere dine varer. Hertil en række faciliteter, der tiltrækker de købelystne, kulturinteresserede og livsnyderne. Lige om gadehjørnet ligger det nyrenoverede butikscenter med kontorer og konferencefaciliteter, Hotel Østerport og Den Frie Udstilling mens centrum ligger lige fremme. Du får tilmed tog, busser og Metro i pendulfart.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       64.187 kr.
Butik       62.562 kr.
Lager       1.625 kr.
Aconto energibidrag       3.320 kr.
Aconto driftsudgifter       3.631 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       71.138 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       770.250 kr.
Butik       750.750 kr.
Lager       19.500 kr.
Aconto energibidrag       39.840 kr.
Aconto driftsudgifter       43.575 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       853.665 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Butik Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. marts 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070