Lejemålet

Har du gået rundt i Frederiksstaden og tænkt, at herind vil du gerne flytte din virksomhed? Men du har ventet på det helt rigtige lokale til dit kontor eller showroom? Så lad os vise frem på Amaliegade 4, parterre. Lejemålet er lyst og på 139 centralt beliggende kvm. med egen indgang fra gaden. Du får tre rum, som ligger ud mod Amaliegade, et ekstra rum og et lækkert tekøkken fra HTH. Ejendommen har tidligere huset en række prominente beboere, blandt andre grev Carl von Moltke, politiker C. A. Bluhme og kunstmaler Viggo Johansen. Og nu kan din virksomhed skrive sig ind i historien på Amaliegade 4. Mulighed for at leje depot i gården.

Hent prospekt

Området

Amaliegade løber fra grønne Sankt Annæ Plads over Amalienborg Slotsplads – med Danmarks mest kendte altan – og munder ud ned til Esplanaden og Kastellet. Fra Amaliegade finder du det hele rundt om gadehjørnet: Frederiksstadens pulserende forretningsgader, Store Kongensgade og Bredgade, der byder på butikker af alle slags, kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Det er også her i kvarteret, at alverdens ambassader og kendte advokathuse har adresse, mens Nyhavn, Ofelia Plads og Jeudans p-anlæg under Kvæsthusbroen kun er en slentretur væk.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       16.332 kr.
Aconto energibidrag       1.819 kr.
Aconto driftsudgifter       1.627 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       19.778 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       195.990 kr.
Aconto energibidrag       21.823 kr.
Aconto driftsudgifter       19.529 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       237.342 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070