Lejemålet

Leder du efter et butikslokale midt i byen? En butik med køberhavner-charme til op over begge ører? Så lad os byde indenfor i den historiske, røde ejendom med bindingsværk, som du finder på Antonigade 3. Her åbner du døren til et lyst butikslokale på 74 kvadratmeter med store vinduer ud til de slentrende og de shoppinglystne. Så hvad enten dit koncept byder på sko, tøj, interiør, cykler eller noget helt femte, får du her en unik mulighed for at vise det frem. Til lejemålet hører også et rummeligt toilet. Vær opmærksom på, at 29 af kvadratmeterne udgør lejemålets andel af fællesarealerne. Det betyder, at du har adgang til fælles spisestue og køkken på 5. sal. Det ikke er tilladt at drive nogen form for butik med madvarer, der kræver udsugning, afløb med mere.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Københavns svar på SoHo og det herlige Indre By-kvarter omkring Berlingske Karré, hvor Berlingske Tidende tidligere gik fra tanke til tryk. Nu er det ikke duften af tryksværte, der fylder luften, men lyden af forretningslivet i gaden. Hele området er en levende, farverig blanding af cool mærkevarebutikker, caféer i det lune hjørne og kontorer inden for alle de kreative brancher. En kort slentretur fra Antonigade og du er på Strøget eller på Kongens Nytorv, hvor busser og metro kører i pendulfart.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       21.583 kr.
Aconto driftsudgifter       2.732 kr.
Aconto el       1.185 kr.
Aconto energibidrag       989 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       26.489 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       259.000 kr.
Aconto driftsudgifter       32.782 kr.
Aconto el       14.219 kr.
Aconto energibidrag       11.870 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       317.871 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070