Lejemålet

Leder du efter et butikslokale midt i byen? En butik med køberhavner-charme til op over begge ører? Så lad os byde indenfor i den historiske, røde ejendom med bindingsværk, som du finder på Antonigade 3. Her åbner du døren til et lyst butikslokale på 45 kvadratmeter med store vinduer ud til de slentrende og de shoppinglystne. Så hvad enten dit koncept byder på sko, tøj, interiør, cykler eller noget helt femte, får du her en unik mulighed for at vise det frem. Til lejemålet hører også et rummeligt toilet. Vær opmærksom på, at 29 af kvadratmeterne udgør lejemålets andel af fællesarealerne. Det betyder, at du har adgang til fælles spisestue og køkken på 5. sal. Det ikke er tilladt at drive nogen form for butik med madvarer, der kræver udsugning, afløb med mere.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Københavns svar på SoHo og det herlige Indre By-kvarter omkring Berlingske Karré, hvor Berlingske Tidende tidligere gik fra tanke til tryk. Nu er det ikke duften af tryksværte, der fylder luften, men lyden af forretningslivet i gaden. Hele området er en levende, farverig blanding af eksklusive mærkevarebutikker, caféer i det lune hjørne og kontorer inden for alle de kreative brancher. En kort slentretur fra Antonigade og du er på Strøget eller på Kongens Nytorv, hvor busser og metro kører i pendulfart. Antonigade har det hele.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       22.123 kr.
Aconto energibidrag       572 kr.
Aconto el       631 kr.
Aconto driftsudgifter       1.727 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       25.053 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       265.475 kr.
Aconto energibidrag       6.867 kr.
Aconto el       7.567 kr.
Aconto driftsudgifter       20.724 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       300.633 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Ingen
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. marts 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Kender du vores gode vilkår?

Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs om vores lejevilkår

Parkering i nærheden

Det er nemt at komme af med sin bil som lejer i Jeudan. Vi har fem p-huse i indre by, hvor du trygt kan parkere din bil.

Læs om vores p-huse

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070