Lejemålet

Er du på udkig efter nye lokaler til din virksomhed i Frederiksstadens smukke ejendomme? Så er Bredgade 19 måske noget for dig. Bliv mødt af hele 473 herskabelige, nyistandsatte og ikke mindst højloftede kvadratmeter med mange anvendelsesmuligheder. Lejemålet er ideelt til butik eller showroom og kan med fordel opdeles således, at din fremtidige butik placeres i stueplan, parterre anvendes som lager til dine varer eller kontor og 1. salen til showroom eller kontor. Lejemålets mange kvadratmeter byder på et hav af indretningsmuligheder, hvor kun kreativiteten sætter grænser. Hertil får du tilhørende tekøkken, depotrum i kælderen samt kundetoilet og medarbejdertoilet. Mangler du inspiration til design eller indretning af din nye butik, så hjælper vi gerne. Lad os byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Bredgade, byens berømte gade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver I en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kgs. Nytorv. Busser kører lige ude foran hoveddøren. Skal du med metro? Så ligger Metrostationen Marmorkirken lige rundt om hjørnet. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i vores P-hus ved Skt. Annæ Plads eller Dronningens Tværgade.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       95.058 kr.
Aconto energibidrag       15.387 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       110.445 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       1.140.700 kr.
Aconto energibidrag       184.642 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.325.342 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070