Lejemålet

Velkommen til den mondæne beliggenhed på Bredgade 34. Bliv mødt af 214 kvadratmeter med egen indgang et par trappetrin under gadeniveau – oplagt til butik eller showroom. Lejemålets mange kvadratmeter byder på fleksibel indretning, hvor kun kreativiteten sætter grænser. Lokalernes rummelighed giver god plads til at udstille dine varer samt indrette kontor eller møderum. Desuden har din nye butik både tekøkken, gode lagerfaciliteter, garderobe og toilet. Med dit nye butikslokales centrale beliggenhed, vil du opleve et pulserende byliv med en dynamisk trafik i nærområdet. Mangler du inspiration til design eller indretning, så hjælper vi gerne. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Bredgade, byens berømte gade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver I en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kgs. Nytorv. Busser kører lige ude foran hoveddøren. Skal du med metro? Så ligger Metrostationen Marmorkirken lige rundt om hjørnet. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i vores P-hus ved Skt. Annæ Plads eller Dronningens Tværgade.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       34.846 kr.
Aconto driftsudgifter       2.595 kr.
Aconto energibidrag       2.682 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       40.123 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       418.156 kr.
Aconto driftsudgifter       31.140 kr.
Aconto energibidrag       32.182 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       481.478 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. juli 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070