Lejemålet

Drømmer du om at åbne din virksomhed, klinik eller butik i Egedal Centret? Så kom forbi og kig på de fine lokaler, der er fordelt på et åbent kontor og to mindre kontorer med tilhørende tekøkken. Indtil 30. juni 2020 får du lokalerne til en særlig kampagnepris. Den første måneds husleje er gratis, og desuden får du kr. 100 i rabat pr. m² det første år, hvor kvadratmeterprisen lander på kr. 650. Har du opsigelsesvarsel på det lejemål du flytter fra, giver vi dig rabat svarende til lejen på dit nuværende lejemål – dog maksimalt seks måneders leje. Du bliver samtidig obligatorisk medlem af den aktive centerforening hvor den årlige udgift udgør kr. 17.220. Vi glæder os til at byde dig og din virksomhed velkommen.

Hent prospekt

Området

Egedal Centret ligger i hjertet af Stenløse og har i mange år været byens mest velbesøgte og populære indkøbsmekka. Centret tilbyder en kombination af butikker, små hyggelige caféer og restauranter såvel som bolig og erhvervsdrevne virksomheder. I de seneste par år har kommunen haft en positiv byudvikling og befolkningsvækst, der kommer byens erhvervsdrivende til gavn. Desuden er det nemt at komme til og fra, da både bus og tog kører i pendulfart fra Stenløse Station - blot få minutters gang derfra. Har du bilen med, kan du med fordel benytte dig af de 1400 gratis parkeringspladser.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       8.721 kr.
Aconto energibidrag       1.268 kr.
Aconto driftsudgifter       2.509 kr.
Aconto vand       161 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       12.659 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       104.650 kr.
Aconto energibidrag       15.219 kr.
Aconto driftsudgifter       30.107 kr.
Aconto vand       1.932 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       151.908 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070