Lejemålet

Drømmer du om at åbne din virksomhed, klinik eller butik i Egedal Centret? Så kom forbi og kig på de fine lokaler, der er fordelt på et åbent kontor og to mindre kontorer med tilhørende tekøkken. Vi tilbyder en kampagnepris på kr. 600 pr. m² det 1. år. Normal prisen på lejemålet er kr. 700 pr. m². Den nævnte månedsleje er beregnet på 1. års kampagnepris. Vilkår, der kan mærkes på dit budget: 1. måneds leje er gratis. Hvis I har opsigelsesvarsel på det lejemål, I flytter fra, kan I få rabat svarende til lejen på jeres gamle lejemål. Rabatten kan dog ikke overstige 6 måneders leje på jeres nye lejemål. Ovenstående vilkår gælder kontorlejemål frem til 31. december 2020. Du bliver samtidig obligatorisk medlem af den aktive centerforening hvor den årlige udgift udgør kr. 17.220. Vi glæder os til at byde dig og din virksomhed velkommen.

Hent prospekt

Området

Egedal Centret ligger i hjertet af Stenløse og byder på et hav af indkøbs- og shoppingmuligheder. Centret tilbyder en kombination af butikker, offentlige og private kontorer samt restaurationer. Desuden er det nemt at komme til, uanset om du er med tog, bus eller i bil. Det kræver nemlig mindre end 2 minutters gang fra S-station eller fra busstoppested til Centergaden. Foretrækker du egen bil? Så har du hele 1400 gratis parkeringspladser til din rådighed. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       8.050 kr.
Aconto driftsudgifter       2.679 kr.
Aconto energibidrag       1.426 kr.
Aconto vand       161 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       12.316 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       96.600 kr.
Aconto driftsudgifter       32.147 kr.
Aconto energibidrag       17.113 kr.
Aconto vand       1.932 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       147.792 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070