Lejemålet

Er du på udkig efter nye lokaler til kontor, butik eller anden praksis? Så tag et smut forbi Egedal Centret 95D og se mulighederne. Her er flere adgangsveje til lejemålet. Kommer du med S-tog eller bus skal du blot krydse Stationspladsen. Kommer du i bil kan du parkere lige ved Kinesertorvet. Kommer du fra Søløvetorvet skal du blot op ad trappen. Lejemålet rummer 193 kvadratmeter med direkte adgang fra Kinesertorvet og store vinduespartier med facade ud mod Søløvetorvet. Lokaler er der fem af, og byder på et hav af indretningsmuligheder, her er det kun kreativiteten som sætter grænser. Der er god plads til at udstille dine varer eller indrette kontor med alt fra storrumskontorer, enkeltmandskontorer, mødelokaler og loungeområde. Desuden har lejemålet et køkken, toilet- og badefaciliteter samt et væld af driftige virksomheder og erhvervsfolk i nærområdet. Du bliver samtidig obligatorisk medlem af den aktive centerforening hvor den årlige udgift udgør kr. 17.220. Må vi byde indenfor?

Hent prospekt

Området

Egedal Centret ligger i hjertet af Stenløse og byder på et hav af indkøbs- og shoppingmuligheder. Det er nemt at komme til, uanset om du er med tog, bus eller i bil. Der er mindre end 2 minutters gang fra Stenløse station eller busstoppested til Centergaden. Er du i bil, er der 1400 gratis parkeringspladser til rådighed – fordelt på begge sider af centret, så du nemt kan parkere din bil, uanset hvor du kommer fra. Egedal Centret har en aktiv centerforening, som man har pligt til at være medlem af. Kontingentet udgør i 2019 kr. 16.860,- årligt ekskl. moms og betales direkte til Centerforeningen.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       12.867 kr.
Aconto energibidrag       1.769 kr.
Aconto driftsudgifter       3.217 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       17.853 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       154.400 kr.
Aconto energibidrag       21.230 kr.
Aconto driftsudgifter       38.600 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       214.230 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. juli 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070