Lejemålet

Mangler du en central placering til din butik i Stenløse? Så er lokalet måske lige noget for dig. Her får du nemlig et stort og rummeligt butikslokale med flotte vinduesfacader, der vender ud mod gågaden. Her kan du med rette udstille dine kollektioner, hvad enten det er tøj og sko, skønhed, smykker eller køkkengrej. Eksponeringsmulighederne er gode, da gågaden byder på masser af glade handlende folk. Til butikken hører personalefaciliteter med nyt tekøkken og med adgang til handicapvenligt toilet. Det er endvidere muligt at leje et rummeligt depotrum. Vi glæder os til at byde dig indenfor til en fremvisning. Vi ses i Stenløse.

Hent prospekt

Området

Egedal Centret ligger i hjertet af Stenløse. Det har i mange år været byens mest velbesøgte og populære indkøbsmekka. Centret tilbyder en kombination af butikker, små hyggelige caféer og restauranter, såvel som bolig og erhvervsdrevne virksomheder. I de seneste par år har kommunen haft en positiv byudvikling og befolkningsvækst, der kommer byens erhvervsdrivende til gavn. Desuden er det nemt at komme til og fra, da både bus og tog kører i pendulfart fra Stenløse Station, kun få minutters gang derfra. Har du bilen med, kan du med fordel benytte dig af de 1400 gratis parkeringspladser.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       17.188 kr.
Aconto energibidrag       1.786 kr.
Aconto driftsudgifter       3.353 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       22.327 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       206.250 kr.
Aconto energibidrag       21.432 kr.
Aconto driftsudgifter       40.232 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       267.914 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070