Lejemålet

Vil du gerne åbne butik i Farvergade? Tæt på Rådhuspladsen og Københavns kanaler? Så har du nu chancen. Lad os byde dig velkommen indenfor i 149 veldisponerede kvadratmeter, der er en del af de historiske stræder. Din nye butik har et stort og flot facadeparti, hvor du med rette kan udstille dine varer. Butikken istandsættes desuden med henblik på dine ønsker og du er med inde over beslutninger om gulvbeklædning, lofter samt køkken i baglokalet, så det hele kommer til at passe til dine nøjagtige ønsker og behov. Vi hjælper gerne på vej med indretningsforslag. I løbet af 2022 etableres et fint gårdmiljø med grønne omgivelser. Når sulten kommer snigende, så kan I nyde en lækker frokost i Meyers Bistro lige her i ejendommen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Farvergade, Kompagnistræde, og Knabrostræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med caféer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs de brostensbelagte gader. Transportmuligheder finder du blot få meter derfra. Metroen kører i begge retninger fra Gammel Strand og Rådhuspladsen, mens busser kører fra Vindebrogade overfor Bertel Thorvaldsens Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       30.545 kr.
Aconto energibidrag       2.843 kr.
Aconto driftsudgifter       4.246 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       37.634 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       366.540 kr.
Aconto energibidrag       34.121 kr.
Aconto driftsudgifter       50.958 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       451.619 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Ingen
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. december 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Kender du vores gode vilkår?

Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs om vores gode vilkår

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070