Lejemålet

Velkommen i Københavns historiske Stræder - en bydel, hvor man let bjergtages af historiens store vingesus og fortrylles af gadernes smalle vingefang. Farvergade har fået sit navn efter det farveri, som kong Frederik den 2. opførte i år 1560, og som anses som værende en af de første industrivirksomheder i landet. Og nu kan din forretning blive en del af alt dette. Udover 71 kvadratmeters butikslokale med dør i facaden og stort vinduespartier ud mod velbesøgte Farvergade, har du også adgang til både toilet og tekøkken som deles med naboen i 4C. Kvadratmeterne er fordelt på et større åbent rum med et mindre indhug, der gør det muligt for dig at indrette din butik efter behov. Desuden har I mulighed for at spise frokost i bistroen i Farvergade 17, på den anden side af gaden, hvor Meyers tilbereder friske måltider hver dag. Vi sørger for at både rammerne og beliggenheden er i orden, så det eneste du skal tænke på, er dine kunder. Lyder det som noget for dig? Så kom forbi til en fremvisning.

Hent prospekt

Området

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Farvergade, Kompagnistræde, og Knabrostræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med caféer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs de brostensbelagte gader. Transportmuligheder finder du blot få meter derfra. Metroen kører i begge retninger fra Gammel Strand og Rådhuspladsen, mens busser kører fra Vindebrogade overfor Bertel Thorvaldsens Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       15.975 kr.
Aconto driftsudgifter       1.775 kr.
Aconto energibidrag       1.077 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       18.827 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       191.700 kr.
Aconto driftsudgifter       21.300 kr.
Aconto energibidrag       12.922 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       225.922 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Intet
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. april 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070