Lejemålet

Velkommen til Gammel Kongevej 147. Er du på udkig efter nye lokaler til din butik eller showroom, så er de 81 kvadratmeter i hjertet af Frederiksberg, klart et besøg værd. Lejemålet er beliggende i stueplan med højt til loftet og har en unik eksponering med store vinduespartier fra gulv til loft med synlighed ud til livlige Gammel Kongevej. Med dit nye butikslokales centrale beliggenhed, vil du opleve et pulserende byliv med en dynamisk trafik i nærområdet. Butikken har desuden baglokale med eget tekøkken og toiletter samt et hyggeligt gårdmiljø med mulighed for cykelparkering. Mangler du inspiration til design eller indretning, så hjælper vi gerne med det. Lyder det som noget for dig? Vi glæder os til at byde dig indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Gammel Kongevej er en af byens mest populære gader. Gaden er fyldt med lækre brands, eksklusive butikker, spisesteder og altid et hav af besøgende, som kommer til fra nær og fjern. Gaden var i gamle dage Kongehusets vej ud af København indtil Frederiksberg Allé blev anlagt i 1700-tallet. Deraf gadenavnet Gammel Kongevej. De majestætiske fornemmelser afspejles i ejendommene, som er med til at give gaden elegance. Skal du med offentlig transport? Så kører busserne lige udenfor døren, mens metro blot ligger en kort slentretur væk.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       18.605 kr.
Aconto driftsudgifter       1.492 kr.
Aconto energibidrag       1.181 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       21.278 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       223.254 kr.
Aconto driftsudgifter       17.901 kr.
Aconto energibidrag       14.175 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       255.330 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. august 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070