Lejemålet

Går du og drømmer om at åbne butik midt på Frederiksberg? Så kom forbi Gl. Kongevej 169. I stueetagen ligger det perfekte butikslokale til dig, der gerne vil udstille dine varer for gadens mange forbipasserende. Facadevinduet er stort, hvilket gør det ideelt at udstille smykker, planter eller hvad der passer til dit koncept. Her er godt med plads til dine varer på de 86 kvadratmeter, der også dækker over toilet, tekøkken og et lille pauserum, som også kan benyttes til lageropbevaring. Desuden ligger Frederiksberg Have lige rundt om det ene hjørne og Frederiksberg Metro om det andet. Det gør beliggenheden godt eksponeret for beboere og kunder i området. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Gammel Kongevej er en af byens mest populære gader. Gaden er fyldt med lækre brands, eksklusive butikker, spisesteder og altid et hav af besøgende, som kommer til fra nær og fjern. Gaden var i gamle dage Kongehusets vej ud af København indtil Frederiksberg Allé blev anlagt i 1700-tallet. Deraf gadenavnet Gammel Kongevej. De majestætiske fornemmelser afspejles i ejendommene, som er med til at give gaden elegance. Skal du med offentlig transport? Så kører busserne lige udenfor døren, mens metro blot ligger en kort slentretur væk.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       25.083 kr.
Aconto vand       291 kr.
Aconto energibidrag       970 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       26.344 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       301.000 kr.
Aconto vand       3.494 kr.
Aconto energibidrag       11.646 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       316.140 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Kender du vores gode vilkår?

Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs om vores gode vilkår

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070