Lejemålet

Har du en butik, et galleri eller leder du efter et lokale til at åbne din næste café i? Så lad os byde dig velkommen indenfor. Lejemålet er på 167 kvadratmeter og består af et stort åbent lokale, et baglokale, toiletfaciliteter og et lokale som tidligere har været café køkken. De mange kvadratmeter er centreret om lejemålets store lokale i midten, der har store vinduespartier, samt indgang direkte fra Hovedvagtstræde. Og som krølle på halen, er etagen ovenover kontorfællesskab, hvor potentielle sparrings- og samarbejdspartnere slår deres folder. Så vil du åbne din virksomhed i velbesøgte og historiske Helsingør? Så lad os vise frem her på Hovedvagtsstræde 2B.

Hent prospekt

Området

Hovedvagtsstræde ligger i Helsingør i det hyggelige og centrale område ved færgehavnen, togstationen og midtbyen. Fra Helsingør afgår færgen til Helsingborg, og området besøges hver dag af færgepasserer, som skal nå de sidste indkøb, inden de forlader Danmark til fordel for de svenske skærgårde og traditioner. Området er beliggende tæt på byens hyggelige stræder med toppede brosten og handlende borgere og besøgende. Den gamle købmandsby ved vandet er verdenskendt for Kronborg Slot og Museet for Søfart, og mange turister slår derfor et smut forbi den historiske by, når de er på disse kanter.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       12.822 kr.
Aconto driftsudgifter       3.758 kr.
Aconto energibidrag       1.740 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       18.320 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       153.860 kr.
Aconto driftsudgifter       45.090 kr.
Aconto energibidrag       20.875 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       219.825 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070