Lejemålet

Har du en butik, en café eller leder du efter et lokale til at åbne din næste salon i? Så lad os byde dig velkommen indenfor. Lejemålet er på 88 kvadratmeter og består af et stort åbent lokale, et baglokale, toiletfaciliteter og et lokale med kaffespot/tekøkken. De mange kvadratmeter er centreret om lejemålets store lokale i midten, som har indgang direkte fra Hovedvagtsstræde. Og som krølle på halen, er etagen ovenover kontorfællesskab, hvor potentielle sparrings- og samarbejdspartnere slår deres folder. I øvrigt har du mulighed for leje en tilhørende p-plads. Så vil du åbne din virksomhed i velbesøgte og historiske Helsingør? Så lad os vise frem her på Hovedvagtsstræde 2C.

Hent prospekt

Området

Hovedvagtsstræde ligger i Helsingør i det hyggelige og centrale område ved færgehavnen, togstationen og midtbyen. Fra Helsingør afgår færgen til Helsingborg, og området besøges hver dag af færgepasserer, som skal nå de sidste indkøb, inden de forlader Danmark til fordel for de svenske skærgårde og traditioner. Området er beliggende tæt på byens hyggelige stræder med toppede brosten og handlende borgere og besøgende. Den gamle købmandsby ved vandet er verdenskendt for Kronborg Slot og Museet for Søfart, og mange turister slår derfor et smut forbi den historiske by, når de er på disse kanter.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       8.763 kr.
Aconto driftsudgifter       1.950 kr.
Aconto energibidrag       1.078 kr.
Aconto vand       312 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       12.103 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       105.160 kr.
Aconto driftsudgifter       23.397 kr.
Aconto energibidrag       12.933 kr.
Aconto vand       3.744 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       145.234 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Ingen
Overtagelse fra 1. juli 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070