Lejemålet

Jernbanegade 33 ligger i starten af gågaden, når du kommer fra stationen. En central placering, som gør det let for kunder at finde din virksomhed. For at gøre det endnu lettere er lejemålet udstyret med et stort vinduesparti direkte ud til gågaden, så dine kunder kan se ind fra gaden. Træd indenfor i lejemålets første – og største – lokale. Herfra kan du præsentere dine varer eller indrette med kontorpladser. Gå videre og kig ind i baglokalet, som er indrettet med tre lager- og depotrum. Den årlige leje for nærværende lejemål udgør DKK 193.200 ekskl. moms. Lejemålet udbydes med 50% rabat i år 1, svarende til en årlig rabat på DKK. 96.600. I år 2 ydes en rabat på 30% svarende til en årlig rabat på DKK 57.960. I år 3 ydes en rabat på 15% svarende til en årlig rabat på DKK 28.980 mod en binding på 4 år. Herefter betales der fuld leje.

Hent prospekt

Området

Jernbanegade er sammen med Sillebroen Shoppingcenter, to af byens store handelsmetropoler. Her går byens borgere på jagt efter de nyeste varer eller klarer de nødvendige daglige indkøb. Jernbanegade er byens gågade, som er samlingspunkt for en lang række forskellige butikker – med forskelligt publikum. Der er gode transportmuligheder til og fra Frederikssund med blandt andet S-togsforbindelse fra Frederikssund til København.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       8.050 kr.
Aconto energibidrag       2.306 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       10.356 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       96.600 kr.
Aconto energibidrag       27.673 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       124.273 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode 4 års uopsigeligehed
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070