Lejemålet

Butikken ligger i et velfungerende bycenter i centrum af Albertslund tæt på Albertslund Rådhus, S-togsstation, uddannelsesstederne i byen. Ejendommen ligger samtidig i et fuldt udbygget boligområde. Beboerne og gæster i centret passerer dagligt forbi butikken på vej til den store og velfungerende parkeringsplads. Dertil er der gode transportmuligheder for biler med kun 5 minutters kørsel til Holbækmotorvejen. Skal du åbne butik, så har vi de helt rigtige lokaler på Kanalgaden 10. Du får et godt lokale med store facadevinduer ud til kanalen og butiksarkaden. Butikslokalets udformning giver dig alle muligheder for at indrette dig, så det fungerer optimalt til dit formål. Du får også et godt baglokale, hvor du kan have tekøkken og kontorplads. Derudover er der selvfølgelig toilet til dig og dine kunder. Bag ejendommen er der mulighed for at leje depotrum. Der må dog ikke drives følgende erhverv i lejemålet: slikbutik, kiosk, frisørsalon, sharwarmabar, pizzaria, andet fast food, kosmetologi, bodega, café, spillehal, vandpibecafé, solcenter, piercing/tatovør eller blomsterbutik.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Kanalgaden i Albertslund. Gaden er beliggende med fin udsigt til byens kanal, og i nærområdet finder du et væld af butikker, caféer og industriområder med driftige virksomheder i alle størrelser. Albertslund er en by i udvikling, og kommunen har omkring 28.000 indbyggere. Desuden er gaden nem at komme til - busser kører i pendulfart på Albertslundvej lige om hjørnet, mens Albertslund Station kun er en kort slentretur væk. Lige nu tilbyder vi en kampagnepris på kr. 1200 pr. m² det første 1½ år. Normal prisen på lejemålet er 1.619 pr. m². Den nævnte månedsleje er beregnet på 1½ års kampagnepris. Lejemålet leveres som beset.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       10.300 kr.
Aconto energibidrag       690 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       10.990 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       123.600 kr.
Aconto energibidrag       8.284 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       131.884 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070