Lejemålet

Med knap 300 kvadratmeter beliggende i det velbesøgte RingStedet får du her ikke blot et lejemål, der er godt indrettet med åbent butikslokale, velplaceret depotrum, toilet og tekøkken. Du får også mulighed for, side om side med kendte brands som Matas, H&M, Vero Moda og mange flere, at gøre visionen om din tøjbutik, cykelforretning, blomsterhandel eller lige det, du går og drømmer om, til virkelighed. Din forretning vil være placeret lige ved en af hovedindgangene og rulletrapperne. Denne placering er med til at sørge for mange passerende gæster hver dag. Med motorvejen og 450 gratis p-pladser lige uden for døren er det let både at komme til og fra din forretning – selvom centrets mange muligheder og tilbagevendende events kan gøre det svært for dine kunder at forlade. Drømmer du om et butikslokale i en af Midtsjællands bedst besøgte shoppingdestinationer? Så lad os byde dig indenfor! NB! Udover den månedlige leje betales et månedligt aconto annoncebidrag på kr. 1.532.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Ringsted Kommune. En sand handelsmetropol på Midtsjælland, som med RingStedet og Danmarks største outlet, Ringsted Outlet side om side, hvert år har flere millioner kunder og besøgende. Tilsammen udgør de to en samlet shoppingdestination med mere end 70 mærkevarebutikker. RingStedet består af hele 15.700 butikskvadratmeter og her bliver du nabo til butikker som H&M, Matas, Power, Vero Moda, Føtex, Skoringen, Intersport og mange flere. I 2019 åbnede biografen MovieHouse, som også bidrager til centrets besøgstal og eksponeringsmuligheder. Derudover har RingStedet i foråret 2022 fået en ny nabo, som er et lille udecenter med større butikker, herunder JYSK, Harald Nyborg, Elgiganten, Sport24 og Kop & Kande. Desuden tilbydes der 450 gratis parkeringspladser. Og med E20 i centrets baghave kommer både du og kunderne hurtigt lige til døren.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       31.690 kr.
Aconto markedsføringsbidrag       877 kr.
Aconto energibidrag       2.013 kr.
Aconto driftsudgifter       10.136 kr.
Centerforeningsbidrag       3.034 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       47.750 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       380.283 kr.
Aconto markedsføringsbidrag       10.522 kr.
Aconto energibidrag       24.158 kr.
Aconto driftsudgifter       121.637 kr.
Centerforeningsbidrag       36.409 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       573.009 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Ingen depositum
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070