Lejemålet

RingStedet er med sine i alt 15.700 effektive butikskvadratmeter et lokalt forankret shoppingcenter med et bredt opland. I RingStedet bliver du nabo til 26 forskellige butikker, spisesteder og biograf, heriblandt store brands som H&M, Matas, Vero Moda, Power, Skoringen, Thiele, Din Tøjmand, Maxi Zoo, Sunset, Burger King, Føtex mfl. Centerforeningen gør - ved hjælp af tilskud fra butikkerne - en proaktiv markedsføringsindsats, som gør, at RingStedet bliver ved med at være attraktiv og kundernes foretrukne shoppingdestination. Blandt andet gennem events, kampagner og årlige traditioner, fx julemandsbesøg og fastelavn. RingStedet er et rigtigt familiecenter med kunder i alle aldre. Og hvem ved. Måske er det dine varer, de putter ned i kurven næste gang. Som butiksejer i RingStedet indgår du i centerforeningen, som skaber værdi og markedsfører centeret. Det månedlige bidrag beløber sig til DKK 861 for centerforeningen og DKK 251 til markedsføringsbidrag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Ringsted Kommune. En sand handelsmetropol på Midtsjælland, som med RingStedet og Danmarks største outlet, Ringsted Outlet side om side, hvert år har flere millioner kunder og besøgende. Et fantastisk udstillingsvindue for din butik og dine varer. Tilsammen udgør de to en samlet shoppingdestination med mere end 70 mærkevarebutikker. RingStedet tilbyder sine ca. to mio. årlige kunder over 450 gratis parkeringspladser. Og med E20 i centrets baghave kommer kunderne hurtigt lige til døren.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       10.045 kr.
Aconto markedsføringsbidrag       251 kr.
Aconto vand       739 kr.
Aconto driftsudgifter       2.336 kr.
Centerforeningsbidrag       861 kr.
Aconto energibidrag       614 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       14.846 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       120.540 kr.
Aconto markedsføringsbidrag       3.013 kr.
Aconto vand       8.868 kr.
Aconto driftsudgifter       28.029 kr.
Centerforeningsbidrag       10.332 kr.
Aconto energibidrag       7.362 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       178.144 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Ingen
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070