Gå til hovedindhold

Indbydende butikslokale i Københavns smalle stræder

Udlejet
Facade på Farvergade 4B, st., 1463 København K
Visualisering til Farvergade 4B, st., 1463 København K

Vi har hjulpet fantasien lidt på vej med en visualisering.

Gadebillede ved Farvergade 4B, st., 1463 København K
Facade på Farvergade 4B, st., 1463 København K
Visualisering til Farvergade 4B, st., 1463 København K

Vi har hjulpet fantasien lidt på vej med en visualisering.

Gadebillede ved Farvergade 4B, st., 1463 København K
Udlejet
65 m2 butik

Attraktive butiksvilkår til din forretning

Velkommen i Københavns historiske Stræder. Her tilbydes et butikslokale placeret lige dér hvor historiens vingesus møder strædernes smalle vingefang. Farvergade har fået sit navn efter det farveri, som kong Frederik den 2. opførte i år 1560, og som anses som værende en af de første industrivirksomheder i landet. Og nu kan din butik flytte ind midt i det hele. Lejemålet er udstyret med dør i facaden og store vinduespartier ud mod velbesøgte Farvergade. Fra din butik får du adgang til både toilet og tekøkken, som deles med naboen i 4A. Desuden har I mulighed for at tilkøbe frokost i bistroen på Farvergade 17, lige på den anden side af gaden, hvor Meyers tilbereder friske måltider hver dag. Med både rammerne og beliggenheden i topklasse, behøver du kun at fokusere på din forretning. Lyder det som noget for dig? Så lad os byde din indenfor i Farvergade 4B.

Beliggenhed

facader på butikslokale til leje i løngangstræde i københavn k

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Kompagnistræde, Knabrostræde og Løngangstræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med caféer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs de brostensbelagte gader. Transportmuligheder finder du blot få meter derfra. Metroen kører i begge retninger fra Gammel Strand og Rådhuspladsen, mens busser kører fra Vindebrogade overfor Bertel Thorvaldsens Plads. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering ved Gammel Strand.

Sort/hvid foto af Farvergade ca.1887 – 1918

Ejendomshistorie

Historien om Farvergade 2-8

Ødelæggende bybrande, kongelige fabrikker og bordeldrift er nogle af ingredienserne til den kulørte fortælling om Farvergade og det omkringliggende område. Kom med en tur ned ad gaden med de toppede brosten, og bliv klogere på bydelens historie og nogle af dens ejendomme.

flot anretning i bistroen i farvergade i stræderne

Services

Bistro på Farvergade 17

Nyd godt af den lækre bistro i Farvergade 17 i Stræderne i København K. Vi vil gerne være med til at byde dine medarbejdere på en lækker, nærende frokost i samarbejde med Meyers.