Gå til hovedindhold

Butik i Københavns historiske kvarter

Udlejet
Facade - Farvergade 4C, st.
Facade - Farvergade 4C, st.
Udlejet
56 m2 butik

Attraktive butiksvilkår til din forretning

Drømmer du om et butikslokale midt i Københavns charmerende stræder? Så er Farvergade 4C måske noget for dig. Midt i den gamle bydel, hvor historiens vingesus blæser om hvert gadehjørne, ligger Farvergade. Gaden har fået sit navn efter det farveri, som kong Frederik den 2. opførte i år 1560, og som anses som værende en af de første industrivirksomheder i landet. Og nu kan din butik blive en del af det pulserende byliv der er i strædet i dag. Udover dit 56 kvadratmeters butikslokale, har du adgang til både toilet og tekøkken, som deles med de andre forretningsdrivende på etagen. Desuden hører der frokostordning med i kantinen i Farvergade 17, hvor Meyers tilbereder friske måltider hver dag. Lejemålet er udstyret med et stort vinduesparti ud mod velbesøgte Farvergade, der ikke kun vil lukke lys - men også lokke kunder - ind i din butik. Med praktiske rammer og en trendy beliggenhed i topklasse, behøver du kun tænke på din forretning. Lyder det som noget for dig? Lad os byde dig indenfor i Farvergade 4C

Beliggenhed

rød bygning Farvergade

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Farvergade, Kompagnistræde, og Knabrostræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med caféer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs de brostensbelagte gader. Transportmuligheder finder du blot få meter derfra. Metroen kører i begge retninger fra Gammel Strand og Rådhuspladsen, mens busser kører fra Vindebrogade overfor Bertel Thorvaldsens Plads.

Sort/hvid foto af Farvergade ca.1887 – 1918

Ejendomshistorie

Historien om Farvergade 2-8

Ødelæggende bybrande, kongelige fabrikker og bordeldrift er nogle af ingredienserne til den kulørte fortælling om Farvergade og det omkringliggende område. Kom med en tur ned ad gaden med de toppede brosten, og bliv klogere på bydelens historie og nogle af dens ejendomme.