Gå til hovedindhold

Skal din butik ligge i Københavns historiske stræder?

Udlejet
Facadebillede af Farvergade 4D, st., 1463 København K
Visualisering af lokalet på Farvergade 4D, st., 1463 København K

Vi har hjulpet fantasien lidt på vej med en visualisering.

Visualisering af Farvergade 4D, st., 1463 København K
Facadebillede af Farvergade 4D, st., 1463 København K
Visualisering af lokalet på Farvergade 4D, st., 1463 København K

Vi har hjulpet fantasien lidt på vej med en visualisering.

Visualisering af Farvergade 4D, st., 1463 København K
Udlejet
71 m2 butik

Attraktive butiksvilkår til din forretning

Velkommen i Københavns historiske Stræder - en bydel, hvor man let bjergtages af historiens store vingesus og fortrylles af gadernes smalle vingefang. Farvergade har fået sit navn efter det farveri, som kong Frederik den 2. opførte i år 1560, og som anses som værende en af de første industrivirksomheder i landet. Og nu kan din forretning blive en del af alt dette. Udover 71 kvadratmeters butikslokale med dør i facaden og stort vinduespartier ud mod velbesøgte Farvergade, har du også adgang til både toilet og tekøkken som deles med naboen i 4C. Kvadratmeterne er fordelt på et større åbent rum med et mindre indhug, der gør det muligt for dig at indrette din butik efter behov. Desuden har I mulighed for at tilkøbe frokost i bistroen i Farvergade 17, på den anden side af gaden, hvor Meyers tilbereder friske måltider hver dag. Vi sørger for at både rammerne og beliggenheden er i orden, så det eneste du skal tænke på, er dine kunder. Lyder det som noget for dig? Så kom forbi til en fremvisning.

Beliggenhed

facader på butikslokale til leje i løngangstræde i københavn k

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Kompagnistræde, Knabrostræde og Løngangstræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med caféer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs de brostensbelagte gader. Transportmuligheder finder du blot få meter derfra. Metroen kører i begge retninger fra Gammel Strand og Rådhuspladsen, mens busser kører fra Vindebrogade overfor Bertel Thorvaldsens Plads. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering ved Gammel Strand.

Sort/hvid foto af Farvergade ca.1887 – 1918

Ejendomshistorie

Historien om Farvergade 2-8

Ødelæggende bybrande, kongelige fabrikker og bordeldrift er nogle af ingredienserne til den kulørte fortælling om Farvergade og det omkringliggende område. Kom med en tur ned ad gaden med de toppede brosten, og bliv klogere på bydelens historie og nogle af dens ejendomme.