Lejemålet

Skal din butik bo på den pulserende Kronprinsensgade? En gade, som har mere end 3100 besøgende en vilkårlig fredag? Så er butikken i nummer 4-6 måske lige noget for dig. Butikken er af den aflange slags – og på 118 vedindrettede og indbydende kvadratmeter, hvor kunder og besøgende let kan danne sig et overblik over dine varer. Vinduespartiet ud til Kronprinsensgade er stort – så dine varer eller produkter altid får den største eksponering. Du kender måske allerede adressen, hvor spisestedet Cafe Sommersko tidligere har boet. Lokalerne er netop blev opdelt og komplet nyistandsat. Og hvem ved. Måske skal du åbne din næste butik i disse historiske lokaler. Må vi byde indenfor? Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 2.325 pr. md.

Hent prospekt

Området

Kronprinsensgade ligger i hjertet af København med det bedste af alle verdener lige om hjørnet: Gaden i sig selv byder på en stribe af lækre tøjbrands og er desuden kendt som fødestedet for Danmarks første café, Café Sommersko. Herfra er der kun få skridt til byens travleste handelsgader, Købmagergade og Strøget, mens grønne Kongens Have ligger om gadehjørnet. Offentlig transport skal du hverken kigge eller gå langt efter - Nørreport St. med tog, busser og Metro kan snildt nås på en lille to-go-kaffes tid. Kom forbi, mærk stemningen i gaden og i kvarteret - lige der hvor byens mest kvalitetsbevidste publikum slentrer forbi hver dag.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       78.667 kr.
Aconto energibidrag       1.346 kr.
Aconto driftsudgifter       4.123 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       84.136 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       944.000 kr.
Aconto energibidrag       16.149 kr.
Aconto driftsudgifter       49.475 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.009.624 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. februar 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070