Lejemålet

Velkommen i Løngangstræde 20. Her kan du komme til at åbne din nye butik, i et driftigt og historisk kvarter, lige i hjertet af København. Her får du 71 kvadratmeter med højt til loftet, hvilket giver gode muligheder for udnyttelse af rummeter og indretning i højden. Butikken istandsættes desuden med henblik på dine ønsker og du er med inde over beslutninger om gulvbeklædning, lofter samt tekøkken i baglokalet, så det hele kommer til at passe til dine nøjagtige ønsker og behov. I kælderen er der i øvrigt mulighed for at leje ekstra opbevaringsplads. Vi hjælper gerne på vej med indretningsforslag. I løbet af 2022 etableres et fint gårdmiljø med grønne omgivelser. Når sulten kommer snigende, så kan I nyde en lækker frokost i Meyers Bistro lige her i ejendommen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Kompagnistræde, Knabrostræde og Løngangstræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med caféer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs de brostensbelagte gader. Transportmuligheder finder du blot få meter derfra. Metroen kører i begge retninger fra Gammel Strand og Rådhuspladsen, mens busser kører fra Vindebrogade overfor Bertel Thorvaldsens Plads. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering ved Gammel Strand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       13.963 kr.
Aconto energibidrag       1.355 kr.
Aconto driftsudgifter       2.024 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       17.342 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       167.560 kr.
Aconto energibidrag       16.259 kr.
Aconto driftsudgifter       24.282 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       208.101 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. marts 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Kender du vores gode vilkår?

Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs om vores vilkår

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070