Lejemålet

Velkommen til Nørre Voldgade 106. Er du på udkig efter nye lokaler til din butik eller showroom, så er de 274 kvadratmeter i Indre By, klart et besøg værd. Lejemålet er beliggende i stueplan med højt til loftet, fine trægulve samt en unik eksponering med store vinduespartier fra gulv til loft og synlighed ud til Nørre Voldgade og Gothersgade. Med dit nye butikslokales centrale beliggenhed, vil du opleve et pulserende byliv med en dynamisk trafik i nærområdet. Butikken har både eget tekøkken, vareelevator til en kælder på 28 kvadratmeter, adgang til toilet og badefaciliteter samt cykelparkering i kælderen. Desuden er der mulighed leje af lager. Lyder det som noget for dig? Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Nørre Voldgade var oprindeligt et smalt stræde mellem volden og husene, hvor blandt andet rebslagerne havde deres reberbaner, altså specielle bygninger til fremstilling af reb. I dag er gaden en af byens største, og væk er alle spor af reb – erstattet af tog, metro og busser, der kører under og over jorden som perler på en snor. Fra Nørre Voldgade er der kort til det hele: Latinerkvarterets stræder, Ørstedsparkens grønne græs og TorvehallerneKBHs lækkerier. Og så er der kun en slentretur til handelsgaderne, Strøget og Købmagergade. Den perfekte placering til butikken, der ønsker at have fingeren på byens puls.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       66.217 kr.
Aconto driftsudgifter       9.476 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       75.693 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       794.600 kr.
Aconto driftsudgifter       113.710 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       908.310 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Ingen
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Kender du vores gode vilkår?

Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs om vores gode vilkår

Parkering i nærheden

Jeudan ejer fem p-huse i det indre København, hvor du nemt og sikkert kan parkere din bil. Parkér fx ved Gammel Mønt eller i Dr. Tværgade.

Læs mere om parkeringshusene

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070