Lejemålet

I den mere end 100 år gamle ejendom, også kaldet Glacispalæet, ligger der 132 nyrenoverede kvadratmeter og venter på at blive genoplivet. Træd indenfor, mærk stemningen og forstil dig rummet fyldt op med dine varer og dygtige medarbejdere. Butikslokalet har en rigtig god placering med vinduer mod Oslo Plads, lige overfor trappen til Metrostationen. Lejemålet byder desuden på et toilet og et tekøkken. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning – i dette lejemål til et fast beløb, kr. 2.373 pr. md.

Hent prospekt

Området

Oslo Plads har igennem de sidste år gennemgået en ansigtsløftning i forbindelse med Metro-byggeriet, der har bragt den op i superligaen, hvad angår charmerende byrum. Pladsen byder desuden på alt, hvad du som forretningskvinde eller -mand kan drømme om: Et fem meter bredt fortov med træer og plads til at stille borde og stole op til dine gæster eller til at præsentere dine varer. Hertil en række faciliteter, der tiltrækker de købelystne, kulturinteresserede og livsnyderne. Lige om gadehjørnet ligger det nyrenoverede butikscenter med kontorer og konferencefaciliteter, Hotel Østerport og Den Frie Udstilling, mens centrum ligger lige fremme. Du får tilmed tog, busser og metro tæt på.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       39.325 kr.
Aconto driftsudgifter       1.925 kr.
Aconto energibidrag       1.767 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       43.017 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       471.900 kr.
Aconto driftsudgifter       23.100 kr.
Aconto energibidrag       21.200 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       516.200 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. januar 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070