Lejemålet

I den mere end 100 år gamle ejendom, også kaldet Glacispalæet, ligger der 210 nyrenoverede kvadratmeter og venter på at blive genoplivet. Træd indenfor, mærk stemningen og forstil dig rummet fyldt op med dine varer og dygtige medarbejdere. Butikslokalet som er aflangt, har vinduer mod både Kristianiagade og Oslo Plads. Her er også mulighed for at leje 39 kvadratmeter kælderrum i direkte tilknytning til butikken. Udover et tekøkken er her også to toiletter, hvoraf det ene er et handikaptoilet. Indgangen til butikken ligger på hjørnet af Oslo Plads 16. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning – i dette lejemål til et fast beløb, kr. 3.947 pr. md.

Hent prospekt

Området

Oslo Plads har igennem de sidste år gennemgået en ansigtsløftning i forbindelse med Metro-byggeriet, der har bragt den op i superligaen, hvad angår charmerende byrum. Pladsen byder desuden på alt, hvad du som forretningskvinde eller -mand kan drømme om: Et fem meter bredt fortov med træer og plads til at stille borde og stole op til dine gæster eller til at præsentere dine varer. Hertil en række faciliteter, der tiltrækker de købelystne, kulturinteresserede og livsnyderne. Lige om gadehjørnet ligger det nyrenoverede butikscenter med kontorer og konferencefaciliteter, Hotel Østerport og Den Frie Udstilling, mens centrum ligger lige fremme. Du får tilmed tog, busser og metro tæt på.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       51.625 kr.
Aconto energibidrag       2.755 kr.
Aconto driftsudgifter       3.512 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       57.892 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       619.500 kr.
Aconto energibidrag       33.056 kr.
Aconto driftsudgifter       42.140 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       694.696 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070