Lejemålet

Går du med en drøm om at åbne butik? I veleksponerede lokaler med bred trappenedgang til underetage, som er velegnet som showroom? Så er butikken på Palægade 2 måske noget for dig. Butikken ligger i en hjørneejendom – med udsigt til Palægade på den ene side og Bredgade på den anden. Facaden er karismatisk - dekoreret med små krummelurer, hjørnetårn og over indgangspartiet hænger en stor drage. Her får du både en smuk butik og en stor lys underetage, som du kan bruge, som showroom eller lager/opbevaring. Butikken har syv store vinduer, som tilfører lokalerne lys og ikke mindst opmærksomhed. Udover sjæl og charme, så har butikken toilet og to trappenedgange. Overtagelse er 1/11/2022, men kan være før hvis det ønskes. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Palægade med sit knækkede gadeforløb emmer af historie og ikke mindst flot arkitektur. Gaden ligger som en velbesøgt smutvej mellem Bredgade og St. Kongensgade. Fra Palægade er du kun et stenkast fra et af københavnernes foretrukne byrum, Ofelia Plads – og kun få minutters gang fra det velbesøgte Kongens Nytorv, som med sine butikker, hyggelige spisesteder, kontorer og attraktioner tiltrækker et hav af mennesker hver eneste dag. Fra Kongens Nytorv kører busser og Metro i pendulfart, og mangler du en parkeringsplads til bilen, så kan du holde den i et af Jeudans parkeringsanlæg lige rundt om hjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       129.596 kr.
Aconto driftsudgifter       5.996 kr.
Aconto energibidrag       5.175 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       140.767 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       1.555.152 kr.
Aconto driftsudgifter       71.958 kr.
Aconto energibidrag       62.100 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.689.210 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. november 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Vilkår for butiksleje med albuerum, hjerterum – og helt uden binding

Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs om vores gode vilkår her

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070