Lejemålet

Går du og leder efter nye lokaler? Tæt på Kongens Nytorv og det historiske Frederiksstaden? Så lad os byde dig indenfor her på Palægade 4. Træd ind i det åbne lokale – med udsigt til Palægade og ejendommens forbipasserende. Udover det åbne butiks lokale, så har din nye butik yderligere to åbne rum. Der er lille niveauforskel med bred trappe, som fører op til åbent lokale, som kan bruges som del af butikken eller kontorområde. Dertil hører et kaffespot med spiseplads, to toiletter og en gang, som deles med nabokontoret. Bliv en del af det driftige kontor- og butiksmiljø og flyt ind i hjertet af København. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Palægade med sit knækkede gadeforløb emmer af historie og ikke mindst flot arkitektur. Gaden ligger som en velbesøgt smutvej mellem Bredgade og St. Kongensgade. Fra Palægade er du kun et stenkast fra et af københavnernes foretrukne byrum, Ofelia Plads – og kun få minutters gang fra det velbesøgte Kongens Nytorv, som med sine butikker, hyggelige spisesteder, kontorer og attraktioner tiltrækker et hav af mennesker hver eneste dag. Fra Kongens Nytorv kører busser og Metro i pendulfart, og mangler du en parkeringsplads til bilen, så kan du holde den i et af Jeudans parkeringsanlæg lige rundt om hjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       30.333 kr.
Aconto driftsudgifter       1.237 kr.
Aconto energibidrag       1.503 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       33.073 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       364.000 kr.
Aconto driftsudgifter       14.839 kr.
Aconto energibidrag       18.040 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       396.879 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. november 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070