Lejemålet

Skal din butik bo med udsigt til Pilestræde og alle gadens mange besøgende? Så lad os byde indenfor i din nye butik. Her er rum til dine varer. Kvadratmeterne er velindrettede og butikken har store facadevinduer, så forbipasserende hurtigt kan danne sig et overblik over dine varer eller produkter fra gaden. Butikken har adgang til fællesarealer i form af toiletter og fælles frokoststue, hvortil der betales aconto udgifter. Du har måske allerede din egen tøjbutik, smykkeforretning eller lignende? Og drømmer om at flytte butikken helt ind i hjertet af København? Så har vi måske den helt rigtige butik til dig og dine behov. På Pilestræde bliver du en del af et driftigt erhvervsmiljø, som tæller et hav af butikker, kontorer og cafeer. Vi glæder os til at vise frem.

Hent prospekt

Området

Pilestræde ligger i hjertet af ”Gamle København”, men gaden er absolut ikke bange for at tænke nyt. Kendte tøjbrands, populære restauranter, hyggelige caféer og et navnkundigt bladhus er med til at give strædet sin helt egen puls. Nok er strædet smalt, men det giver et bredt udvalg af muligheder med Strøget, Købmagergade og Kongens Have lige om gadehjørnet. Desuden krydser Pilestræde med Kronprinsensgade - Københavns mest forbipasserende gade. Offentlig transport kan snildt nås på en to-go-kaffes tid til Kongens Nytorv eller Nørreport St. med tog, bus og metro. Er du i bil, kan du holde i Jeudans p-hus ved Gammel Mønt.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       29.167 kr.
Aconto energibidrag       967 kr.
Aconto køl       635 kr.
Aconto el       1.065 kr.
Aconto driftsudgifter       2.922 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       34.756 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       350.000 kr.
Aconto energibidrag       11.599 kr.
Aconto køl       7.615 kr.
Aconto el       12.783 kr.
Aconto driftsudgifter       35.058 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       417.055 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. januar 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070