Lejemålet

Er du på udkig efter den helt rigtige lokation til dine varer, produkter eller kunst? Så velkommen til Pilestræde 35. Butikken har store, høje facadevinduer, der giver en unik eksponering og synlighed ud til velbesøgte Pilestræde. Kvadratmeter er der hele 198 af, fordelt på tre plan. Du har måske en tøjkollektion, som fortjener en unik eksponering, men har på samme tid brug for kvadratmeter til at kunne diskutere priser med leverandører og samarbejdspartnere under fire øjne. Her er rum til dine idéer, da du med fordel kan indrette butik i stueplan og kontor eller showroom på 1. sal. Hvad angår opbevaring af dine varer, er der rig mulighed for dette i kælderen. Så er Pilestræde 35 lokationen til din butik? Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Pilestræde ligger i hjertet af ”Gamle København”, men gaden er absolut ikke bange for at tænke nyt. Kendte tøjbrands, populære restauranter, hyggelige caféer og et navnkundigt bladhus er med til at give strædet sin helt egen puls. Nok er strædet smalt, men det giver et bredt udvalg af muligheder med Strøget, Købmagergade og Kongens Have lige om gadehjørnet. Desuden krydser Pilestræde med Kronprinsensgade - Københavns mest forbipasserende gade. Offentlig transport kan snildt nås på en to-go-kaffes tid til Kongens Nytorv eller Nørreport St. med tog, bus og metro. Er du i bil, kan du holde i Jeudans p-hus ved Gammel Mønt.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       80.338 kr.
Aconto energibidrag       2.406 kr.
Aconto driftsudgifter       7.850 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       90.594 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       964.062 kr.
Aconto energibidrag       28.878 kr.
Aconto driftsudgifter       94.203 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.087.143 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070