Lejemålet

Går du og drømmer om at bosætte din butik i Indre Bys charmerende og historiske stræder? Så er Snaregade 12 måske noget for dig. Lokalet er placeret i parterre, med fin udsigt til de karakteristiske brostensbelagte gader og farverige ejendomme på modsatte side af gaden. Her får du 80 rummelige butikskvadratmeter samt et separat tekøkken med opvaskemaskine og toiletfaciliteter. Desuden har dit nye lokale en hyggelig fælles gård og tagterrasse – hvor du og dine kollegaer kan nyde jeres frokost under åben himmel. Trods Snaregades centrale beliggenhed, er dit nye butikslokale placeret på en stille gade. Herfra er der kun få skridt til en af byens travleste handelsgader - Strøget. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Snaregade – en af Københavns ældste gader. Området emmer af klassisk, charmerende københavnerstemning med fine brostensbelagte gader og smukke farverige ejendomme, som bidrager til en helt speciel stemning. Her vil du opleve et pulserende byliv med et stort udvalg af både caféer, små restauranter og et hav af butikker, der ligger som perler på en snor i stræderne. Transportmuligheder finder du blot et stenkast derfra. Metroen kører i begge retninger fra Gammel Strand, mens busser kører fra Vindebrogade overfor Bertel Thorvaldsens Plads. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering ved Gammel Strand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       8.000 kr.
Aconto driftsudgifter       1.147 kr.
El-forbrug       160 kr.
Aconto energibidrag       1.207 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       10.514 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       96.000 kr.
Aconto driftsudgifter       13.760 kr.
El-forbrug       1.920 kr.
Aconto energibidrag       14.480 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       126.160 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070