Lejemålet

Står du og mangler det helt rigtige showroom til at præsentere dine varer? Kom forbi St. Kongensgade 68, hvor du lige nu kan få 111 lyse og rummelige kvadratmeter i parterre. Showroomet ligger i smørhullet mellem Marmorkirken og Kgs. Nytorv, hvor et væld af mennesker passerer hver eneste dag. Showroomet har egen indgang fra gården og et skønt lysindfald fra facadevinduerne, som ellers kan være svært af finde i Indre Bys parterrelejemål. Udover den gode eksponering og centrale beliggenhed, får du tre rummelige lokaler, som du kan indrette efter lyst og behov. Lyder det som noget for dig? Så slå et smut forbi og se mulighederne. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen i St. Kongensgade, byens berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kgs. Nytorv. Gaden, der rummer både det stilfulde og det skæve byliv. Fra caféer med fransk stemning og restauranter med kant til designerbutikker, kunsthandlere, butikker med det særlige og byens måske bedste avis- og bladforhandler. Med base i St. Kongensgade er du altid tæt på det vigtige: Knudepunktet Kongens Nytorv, nydelige Nyhavn og oplevelser på Ofelia Plads - hertil busser og Metro i pendulfart og et P-hus inden for rækkevidde.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       18.408 kr.
Aconto driftsudgifter       1.016 kr.
Aconto energibidrag       1.694 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       21.118 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       220.890 kr.
Aconto driftsudgifter       12.188 kr.
Aconto energibidrag       20.334 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       253.412 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Showroom
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks, dog min. 3,0 %
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070