Lejemålet

Er du på udkig efter nye lokaler til butik, kontor eller anden praksis? Så tag et smut forbi Tåstrup Hovedgade 109-111 og se mulighederne. Her får du hele 536 rummelige og lyse kvadratmeter. Lejemålet er fordelt i to plan, hvor du med fordel kan have butik i stueetagen og kontor på 1. sal. På stueplan får du et stort åbent lokale med store vinduespartier med facade mod Tåstrup Hovedgade. Hertil har du et baglokale samt to tilhørende toiletter. 1. salen består af tre rum – det ene med altan, hvor du har plads til indretning af både kontor, mødelokale og/eller loungeområde. Desuden er der tekøkken, toilet samt adgang til stor terrasse. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Tåstrup Hovedgade – beliggende i hjertet af Tåstrup. Her bliver du en del af et nabolag, der sætter en dyd i små lokale butikker, der udgør en stor del af dansk detailhandel. Gaden er rig på byliv, da du i området finder et væld af andre driftslige virksomheder, restauranter, små hyggelige caféer og dagligvarebutikker. Transportmuligheder er der masser af. Tåstrup Station finder du blot få minutters gang derfra, hvor både S-tog og busser kører i pendulfart. Er du selvkørende, er der parkeringsmuligheder langs Tåstrup Hovedgade.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       46.895 kr.
Aconto driftsudgifter       10.103 kr.
Aconto energibidrag       4.890 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       61.888 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       562.743 kr.
Aconto driftsudgifter       121.235 kr.
Aconto energibidrag       58.681 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       742.659 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070