Lejemålet

Er du vild med Vesterbro? Så er du ikke den eneste. Og nu kan du opfylde din drøm om at have butik, showroom og virksomhed i netop livlige København V. Hvad end turen starter ved Gl. Kongevej eller Vesterport, er det ikke mange skridt, du skal tage, før du står ved drømmelokalerne i stueetagen på Trommesalen 7. Her bliver du mødt af et mindre vinduesparti, der udgør indgangen – men det er kun toppen af isbjerget. For indenfor venter hele 245 kvadratmeters butikslokale, der med store rum og godt lysindfald egner sig helt perfekt til showroom eller butik. Du og dine medarbejdere kan holde jeres møder i et af de flere møderum. Et af dem er en oplagt spiseplads, da det støder op til det ene af jeres i alt 2 tekøkkener. I får desuden flere toiletter, og kan glæde jer over at have både dagligvarer, kaffebarer og Vesterport indenfor rækkevidde. Skal I flytte ind på Trommesalen 7? Så kontakt os for en fremvisning i dag.

Hent prospekt

Området

Selvom gaden ikke er længere end 130 meter, rummer Trommesalen det meste. Det gælder blandt andet historien om et slagtermarked, der fra 167 til 1879 fyldte gaden med heste, kvæg og godtfolk to gange ugentligt, og som åbningssekvens havde slag på en tromme. Deraf det finurlige navn, som gaden blev døbt i 1918. Dyremarkedet fylder ikke længere Trommesalen, men beliggenheden er stadig ikke til at fejl af: Vi befinder os i hjertet af Vesterbro, hvor Sankt Jørgens Sø ikke er mere end et stenkast væk og den ikoniske Planetarie-bygning er nem at få øje på. Rundt om hjørnet ligger Vesterport Station, så I skal ikke spejde længe efter offentlige transportmuligheder. Velkommen til Trommesalen – hvor både historie, byliv og summen kan mærkes på klos hold.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       35.729 kr.
Aconto energibidrag       6.000 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       41.729 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       428.750 kr.
Aconto energibidrag       72.000 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       500.750 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Intet depositum
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070