Lejemålet

Det to-etagers store lokale ligger med sit store, flotte vinduesparti i dobbelthøjde lige ud til Valkendorfsgade, der snart ændrer status til gågade. Dagslyset i butikken er dejligt og giver dine varer den rigtige belysning at stille frem i – perfekt til dine sko, tøj, møbler, smukt boliginventar eller andre lækre varer. Vægge og lofter er hvide, gulvet er lyst og lokalet i særklasse. Længere inde i rummet kan du enten tage et par trin ned til mere udstillingsplads eller snuppe den flotte, sorte trappe, der leder dig op på første – indskudte - etage. På denne etage finder du også et toilet samt et lille køkken. Der er også plads til varelager i en krybekælder, som du får adgang til herfra. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 2.513 pr. md.

Hent prospekt

Området

Velkommen til ’design-bæltet’ i det summende Indre By-kvarter - Københavns svar på SoHo. I området finder du byens mest trendy og hotte forretninger, mærkevarebutikker, kontorer inden for de kreative brancher, cafeer i det lune hjørne og et mylder af mennesker med et veludviklet shopping-gen. Og lige om gadehjørnet ligger skønne Gråbrødre Torv. I dag suser bilerne forbi i Valkendorfsgade, som forbinder byens to største handelsgade, Strøget og Købmagergade, men i løbet af 2019 år bliver gaden forvandlet til en skøn, flisebelagt gå-gade, som indbyder til at tage en slentretur og kigge på vinduer.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       64.708 kr.
Aconto driftsudgifter       6.799 kr.
Aconto energibidrag       2.010 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       73.517 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       776.500 kr.
Aconto driftsudgifter       81.583 kr.
Aconto energibidrag       24.115 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       882.198 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070