Lejemålet

Det to-etagers store lokale ligger med sit store, flotte vinduesparti i dobbelthøjde lige ud til Valkendorfsgade, der snart ændrer status til gågade. Dagslyset i butikken er dejligt og giver dine varer den rigtige belysning at stille frem i – perfekt til dine sko, tøj, møbler, smukt boliginventar eller andre lækre varer. Vægge og lofter er hvide, gulvet er lyst og lokalet i særklasse. Længere inde i rummet kan du enten tage et par trin ned til mere udstillingsplads eller snuppe den flotte, sorte trappe, der leder dig op på første – indskudte - etage. På denne etage finder du også et toilet samt et lille køkken. Der er også plads til varelager i en krybekælder, som du får adgang til herfra. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 2.513 pr. md.

Hent prospekt

Området

Velkommen til ’design-bæltet’ i det summende Indre By-kvarter - Københavns svar på SoHo. I området finder du byens mest trendy og hotte forretninger, mærkevarebutikker, kontorer inden for de kreative brancher, caféer i det lune hjørne og et mylder af mennesker med et veludviklet shopping-gen. Lige om hjørnet ligger skønne Gråbrødre Torv og to af byens største handelsgader: Strøget og Købmagergade. Beliggenheden er central - busser kører i begge retninger fra Christiansborg, mens metro kører fra både Gammel Strand og Kongens Nytorv. Gaden ligger desuden også kun en gåtur fra Nørreport Station, som både har busser, metro og fjerntog. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       46.068 kr.
Aconto energibidrag       2.648 kr.
Aconto driftsudgifter       7.243 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       55.959 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       552.816 kr.
Aconto energibidrag       31.770 kr.
Aconto driftsudgifter       86.919 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       671.505 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070