Lejemålet

Søger du et hyggeligt lokale til din butik, salon eller lignende? Så er de 88 kvadratmeter i Valkendorfsgade måske lige noget for dig. Her får du nemlig et fint butikslokale i parterre, der fordeler sig over et stort og lyst lokale, et personalerum og et toilet. Der er plads til både disk og tøjstativer, reoler med lækre hårprodukter, eller hvad der nu passer til dit koncept. Valkendorfsgade er ideel til dig, der godt kan lide den rolige stemning og de charmerende brostensbelagte stræder, men gerne vil have pulsen fra Købmagergade og Strøget lige om hjørnet. Mulighederne er mange og vi hjælper dig gerne på vej med fremvisning og indretningstips. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til ’design-bæltet’ i det summende Indre By-kvarter - Københavns svar på SoHo. I området finder du byens mest trendy og hotte forretninger, mærkevarebutikker, kontorer inden for de kreative brancher, caféer i det lune hjørne og et mylder af mennesker med et veludviklet shopping-gen. Lige om hjørnet ligger skønne Gråbrødre Torv og to af byens største handelsgader: Strøget og Købmagergade. Beliggenheden er central - busser kører i begge retninger fra Christiansborg, mens metro kører fra både Gammel Strand og Kongens Nytorv. Gaden ligger desuden også kun en gåtur fra Nørreport Station, som både har busser, metro og fjerntog. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       16.133 kr.
Aconto energibidrag       2.739 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       18.872 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       193.600 kr.
Aconto energibidrag       32.864 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       226.464 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3,0%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. juli 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070