Lejemålet

En drømmeplacering til din butik eller dit showroom? Den kunne meget vel findes her i stueetagen på Vester Voldgade 7. Midt i det pulserende byliv. Tæt på dine kunder. Indenfor venter i alt 97 lyse og indbydende kvadratmeter. Det smukke sildebensparket giver et eksklusivt udtryk, ligesom de rå stolper skaber en New Yorker-vibe. Begge dele komplementerer enhver form for varer, der sælges eller vises frem. Det store vinduesparti giver dig masser af synlighed ud imod Vester Voldgade. Med til dette fine butikslejemål hører blandt andet fælles toilet og et personalerum med tekøkken, som du deler med dine naboer i butikken ved siden af. Må vi byde indenfor? Så kontakt os nu, og oplev Vester Voldgade 7, st. th. med egne øjne.

Hent prospekt

Området

Engang flugtede Vester Voldgade med Københavns vestvendte vold, der fungerede som beskyttelse af byen. I dag ligger gaden centralt med alt, hvad et københavnerhjerte kan begære. Her finder du en af Danmarks længste gågader og byens små stræder og pladser, der til sammen byder på stemningsfulde cafeer, restauranter og butikker med det hele på hylderne. Hertil TorvehallerneKBH, Tivoli, Latinerkvarteret - og endnu tættere på den grønne Ørstedspark. Offentlig transport er lige om hjørnet. Rådhuspladsen med bus og metro kræver blot, at du krydser gaden, mens Nørreport St. med busser, metro og tog findes en anelse længere væk.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       21.688 kr.
Aconto energibidrag       1.423 kr.
Aconto driftsudgifter       947 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       24.058 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       260.251 kr.
Aconto energibidrag       17.076 kr.
Aconto driftsudgifter       11.364 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       288.691 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070