Lejemålet

Er du på jagt efter den helt rigtige placering til at bosætte din butik eller showroom? Gerne med et pulserende liv i baghaven og tæt på Københavns hyggelige stræder? Så tag et smut forbi Vester Voldgade 7. Her får du hele 97 rummelige og lyse butikskvadratmeter. Lejemålet fordeler sig således, at din fremtidige butik er placeret i stueplan, hvor du har en unik eksponering med store vinduespartier og synlighed ud til Vester Voldgade. Med dit nye butikslokales centrale beliggenhed, vil du opleve et pulserende byliv med en dynamisk trafik i nærområdet. Desuden får du eget lager med god plads til opbevaring af dine varer og med indgang fra butikken. Hertil er der fælles toilet og personalerum med tekøkken, som du deler med nabobutikken. Ses vi?

Hent prospekt

Området

Engang flugtede Vester Voldgade med Københavns vestvendte vold, der fungerede som beskyttelse af byen. I dag ligger gaden centralt med alt, hvad et københavnerhjerte kan begære. Her finder du en af Danmarks længste gågader og byens små stræder og pladser, der til sammen byder på stemningsfulde cafeer, restauranter og butikker med det hele på hylderne. Hertil TorvehallerneKBH, Tivoli, Latinerkvarteret - og endnu tættere på den grønne Ørstedspark. Offentlig transport er lige om hjørnet. Rådhuspladsen med bus og metro kræver blot, at du krydser gaden, mens Nørreport St. med busser, metro og tog findes en anelse længere væk.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       26.881 kr.
Aconto driftsudgifter       1.844 kr.
Aconto energibidrag       2.910 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       31.635 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       322.567 kr.
Aconto driftsudgifter       22.127 kr.
Aconto energibidrag       34.916 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       379.610 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070