Lejemålet

Lejemålet er beliggende i en lagerhal og indeholder såvel flotte kontorer med mahognigulve, moderne køkken- og toiletfaciliteter, stort lager samt mulighed for mindre lager/pluklager. Fra indgangen kommer man ind i de højloftede lokaler, og her er det muligt at etablere et loungeområde eller en reception. Der findes 6-7 kontorer i forskellige størrelser. Det er muligt at have showroom, lounge eller eventuelt et mindre pluklager i midten af kontordelen, hvor mahognigulvet giver en flot finish til lokalerne. På lageret er der en stor port til en tilkørselsrampe, som gør det nemt at læsse og losse en lastbil. Der er rigeligt med parkeringspladser til medarbejdere og gæster på ejendommens store p-plads. Dette lejemål er absolut et besøg værd. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 4.778 pr. md.

Hent prospekt

Området

Midtager ligger i det store erhvervsområde i Brøndby. Området huser mange store og mellemstore virksomheder. Ja, faktisk virksomheder i alle størrelser og afstøbninger. Et godt nabolag, hvor sparring og godt naboskab er i højsædet. Transportmulighederne er lige til. Med under én kilometer til Holbækmotorvejen er der optimale tilkørselsforhold for både tung og almindelig biltrafik. Fra ejendommen er der et væld af parkeringspladser. Og skal du med offentlig transport? Så kører bussen næsten lige til døren.   

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       58.988 kr.
Kontor       25.188 kr.
Lager       33.800 kr.
Aconto driftsudgifter       13.107 kr.
Aconto energibidrag       11.336 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       83.431 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       707.850 kr.
Kontor       302.250 kr.
Lager       405.600 kr.
Aconto driftsudgifter       157.287 kr.
Aconto energibidrag       136.032 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.001.169 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070