Lejemålet

Har du altid drømt om at bosætte din virksomhed i det driftige område omkring Gammelholm? I gåafstand til Havnepromenaden, Kongens Nytorv og Christianshavn? Så tag et smut forbi Niels Juels Gade 5. Her tilbyder vi nemlig 285 kvadratmeter kontor i stueetagen med tilhørende kælder på 129 kvadratmeter, der egner sig til både showroom eller opbevaring. Kontoret har højt til loftet og en fordelingsgang leder ind til kontorer af forskellig størrelse, så der både er plads til fælles- og enkeltmandskontorer samt mødelokaler alt efter behov. Derudover får både køkken og toiletfaciliteterne en opgradering. Du og dine medarbejdere har desuden mulighed for at tilmelde jer frokostordningen i Bistroen på Havnegade, som kan ses på billederne. Derudover får I mulighed for parkering i gården. Vi sørger for rammerne, så du kan beholde dit fokus på din virksomhed. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Med adresse på Niels Juels Gade har dig og din virksomhed, alt hvad et københavnerhjerte kan begære inden for rækkevidde. Har I lyst til en slentretur langs vandet? Måske en dejlig frokost på Kongens Nytorv eller i Nyhavn efterfulgt af en shoppetur i byens bedste butikker og gallerier? Eller har I mere appetit på at teste madmarkederne på Refshaleøen eller indsnuse atmosfæren på Christianshavn? Muligheder er der masser af - det er kun et spørgsmål om hvilken vej I drejer, når I træder ud ad jeres gadedør. Transportmuligheder skal I ikke lede længe efter, både bus og metro kører i pendulfart fra Kongens Nytorv.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       32.671 kr.
Kontor       29.521 kr.
Lager       3.150 kr.
Aconto driftsudgifter       15.244 kr.
Aconto energibidrag       5.614 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       53.529 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       392.052 kr.
Kontor       354.255 kr.
Lager       37.797 kr.
Aconto driftsudgifter       182.922 kr.
Aconto energibidrag       67.369 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       642.343 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Få inspiration i vores showroom i Bredgade

Som kunde i Jeudan inviteres du indenfor i en inspirerende verden og til gratis dialog og et realitetstjek på dine muligheder. Også dem du ikke selv kan tænke dig til.

Se mere her

Vilkår der er til at regne med

Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs mere her

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070