Lejemålet

Velkommen til kontorfællesskabet på Sankt Annæ Plads 13. Bliv mødt af receptionens smilende og kompetente personale, der ligger i bygningens indgangsparti med fine lysekroner, guldbelagt gelænder og mange flere dekorative detaljer. Dit nye kontor byder på et lyst kontorlokale på 48 kvadratmeter med plads til tre arbejdsstationer. Her får du og dine medarbejder mulighed for en hverdag i mondæne omgivelser. Du kan desuden benytte dig af fælles mødelokaler, tekøkken, det hyggelige gårdmiljø og tilmelde dig frokostordningen i ejendommens egen bistro ”Spisestedet”. Her kræser husets kokke for dig og dine medarbejdere. Og hvem ved? Måske palæet huser din virksomheds nye samarbejdspartnere. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Det giver lidt ekstra at gå på arbejde i et palæ. Med dit nye kontor på Sankt Annæ Plads 13, i hjertet af Frederiksstaden i det kongelige nabolag, bliver din virksomhed en del af et eksklusivt kontormiljø i en af Københavns finest renoverede palæejendomme. Den grønne Sankt Annæ Plads med de brede fortove ligger helt tæt på Amalienborg med den berømte altan, Ofelia Plads med Skuespilhuset og Jeudans parkeringsanlæg under Kvæsthusbroen. Bredgade med kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Offentlige transportmidler er der masser af - både bus og metro kører fra Kongens Nytorv og Marmorkirken, så nemmere bliver det ikke.

 

 

Økonomi

Leje pr. md (inkl. drift og forbrug)       13.333 kr.
Leje pr. år (inkl. drift og forbrug)       160.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontorfællesskab
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. juli 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070