Lejemålet

Er du på udkig efter et kontor med god beliggenhed? Hvor du kan sparre med naboen? Og hvor du er tæt på kunder og samarbejdspartnere? Så er kontorfællesskabet på Toldbodgade måske noget for dig. Træd ind i et skønt kontor, hvor du får mulighed for at være en del af noget større. Kontoret er møbleret med skriveborde, kontorstole og reoler. I kontorfællesskabet vil du opleve en god synergi og stemning samt en lang række fællesfaciliteter – alt fra reception, mødelokaler og et lækkert gårdmiljø. Melder sulen sig? Så kan du og dine medarbejdere tilmelde jer frokostordningen i ejendommens egen bistro - kaffe og te er på vores regning. Er du i bil? Så kan du leje en p-plads lige om hjørnet. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Toldbodgade ligger i Frederiksstaden - et af de mest eftertragtede områder i Indre By. Den løber fra Nyhavn til Amaliegade og ligger i smørhullet mellem Kastellet, skønne Sankt Annæ Plads og friluftsområdet omkring Ofelia Plads. Her får I havnen lige foran jeres fødder, mens Indre By kun er en slentretur væk. Byen byder på Metro og busser fra Kongens Nytorv - og et levende butiks- og cafémiljø i kvarteret omkring byens store torv med gader som St. Kongensgade og Bredgade. Ønsker I at besøge Christianshavn eller udforske Refshaleøen, kan I gå eller tage cykelturen over Havnebroen ved Nyhavn.

Økonomi

Leje pr. md (inkl. drift og forbrug)       8.558 kr.
Leje pr. år (inkl. drift og forbrug)       102.695 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontorfællesskab
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070