Lejemålet

Træd indenfor på 1. sal i kontorfællesskabet i Hovedvagtsstræde 2C. Det byder på 249 lyse, lækre og nyistandsatte kvadratmeter med plads til, at både du og seks andre spirende virksomheder kan drive jeres forretning og udvikle nye forretningsideer her. I får hvert jeres kontor med plads til mellem en og tre kontorpladser. På etagen findes desuden et sofaarrangement i det hyggeligste hjørne, to fælles toiletter og et fint tekøkken med plads til at brygge og hygge - eller nappe en let frokost på de høje barstole. Hele kontoret har flotte gulve, rene linjer og en inspirerende indretning, der lægger op til virkelyst og networking. I lejen er der inkluderet el, vand, varme og fælles trådløst internet. Kom forbi, se nærmere på stedet og mød de andre virksomheder - I er velkomne til at falde i snak undervejs. Vi glæder os til at byde jer velkommen i jeres nye kontor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Hovedvagtsstræde i Helsingør. Strædet er placeret med hav på begge sider og en skøn beliggenhed lige ved indsejlingen af Sveriges Færger, Sundbusserne og Helsingør Station. Samtidig ligger det kun få hundrede meter fra Helsingør Bycenter, hvilket gør denne lille ejendom velegnet til handelsejendom eller lagerplacering. Området er hyggeligt og summer af byliv som følge af de mange forskelligartede butikker, mulighed for smukke naturskønne oplevelser og Helsingør Golfklub.

Økonomi

Leje pr. md (inkl. drift og forbrug)       4.532 kr.
Leje pr. år (inkl. drift og forbrug)       54.390 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontorfællesskab
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Efter nærmere aftale

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070