Lejemålet

Velkommen til Stenløse. Lad os byde dig indenfor i dit nye kontorfællesskab. Her får du et nyistandsat og lyst kontorlokale, med hvide vægge og mørke tæppefliser, der bidrager til en god akustik. Du får også adgang til et stort fælles tekøkken med frokoststue, toiletfaciliteter samt mødelokale. I Kontorfællesskabet i Egedal kan du skabe de bedste rammer om din virksomhed. Du kommer tæt på potentielle kunder og samarbejdspartnere, der alle er en del af det driftige område. Lejen tilbyder vi med alt inklusiv, så du slipper for uforudsete udgifter. Vi hjælper dig også gerne med indretningsforslag. Interesseret? Kig forbi til en uforpligtende fremvisning.

Hent prospekt

Området

Egedal Centret ligger i hjertet af Stenløse og har i mange år været byens mest velbesøgte og populære indkøbsmekka. Centret tilbyder en kombination af butikker, offentlige og private kontorer samt restaurationer. Centret ligger lige op ad Stenløse Station og blot få hundrede meter fra Frederikssundsvej, så der er gode muligheder for både offentlig og privat trafik. Ved centret er der desuden gode parkeringsmuligheder, da 1400 p-pladser står til rådighed. 

Økonomi

Leje pr. md (inkl. drift og forbrug)       2.900 kr.
Leje pr. år (inkl. drift og forbrug)       34.800 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontorfællesskab
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070